Spletno predavanje

Posnetek v spletni učilnici, tako da si lahko pogledate kadar vam najbolj ustreza.


Zaradi hitrega tempa življenja marsikdo skoraj ne utegne kuhati, hoditi v trgovino, kaj šele brati deklaracije in izbirati najbolj kakovostne izdelke. Pripravila sem spletno predavanje, kjer se boste v cca 2 urah naučili trikov za izbiro bolj zdravih izdelkov, spoznali boste živila za lajšanje določenih težav, naučili se boste na kaj biti pozorni pri nakupu pakiranih živil in spoznali nekaj hitrih receptov za zajtrk, malice, kosila in večerje.

Izvedeli boste:

  • splošno o prehranjevanju po urah v dnevu,
  • naučite se brati deklaracije;
  • katero sadje in katera zelenjava krepi določen organ, kaj uporabiti, če kuhate marmelade sami doma in na kaj paziti, če jih kupujete;
  • na kaj paziti pri nakupu suhega sadja, kako je z vloženim sadjem in zelenjavo ter kako z zamrznjenim;
  • kako vključiti več stročnic na jedilnik;
  • gluten, ja ali ne?;
  • zakaj kruh ni najboljša izbira in najboljše alternative njemu (tudi recepti);
  • katere so boljše alternative belim testeninam;
  • mlečni izdelki in njihovi “nadomestki”;
  • nekaj o mesu, ribah in jajcih – kdaj se jim izogniti;
  • o olju, kisu in najboljša izbira soli;
  • zakaj je potreba po kavi tako močna, kaj pomeni, če se ne moreš odreči čokoladi in kako nekaj koristnih namigov kako si pomagati pri želji po sladkem;
  • kaj pomeni slab zadah in kaj narediti, namesto posegati po žvečilnih gumijih;
  • ni vse samo v hrani, na kaj še biti pozorni pri vsakdanjem življenju;

Spoznali boste živila zdrave prehrane. Pri naslednjem nakupu boste lahko hitro izbrali med najbolj kakovostnimi izdelki za vsakdanje življenje. Vključila in prikazala sem izdelke iz različnih trgovin (Interspar, Mercator, Hofer, DM, Tuš in nekaterih spletnih trgovin).

Kljub temu, da na predavanju povem katera živila (sadje, zelenjava, žita, stročnice, semena…) krepijo določene organe in katera živila je v katerem delu dneva najbolj priporočljivo jesti ter zakaj, je predavanje bolj preventivne narave. V naturopatiji je namreč ključno, da gledamo na posameznika in njegove težave, zato kdor želi individualno obravnavo in izvedeti katera živila so zanj najbolj primerna, priporočam naturopatsko svetovanje (ki ga tudi izvajam).


Predavanje je primerno za vse, ki;

  • ste bili pri meni na naturopatskem svetovanju in vas zanima katere izdelke priporočam
  • (še) niste bili na naturopatskem svetovanju, a se zavedate pomena zdravega prehranjevanja in bi se radi izognili prehrani brez nepotrebnih dodatkov kot so ojačevalci okusov, umetne arome, barvila in podobnih zadev. Telo namreč le-teh ne prepozna, zato (če je šibko) jih uskladišči, obremeni organe in tako še hitreje pride do bolezni in težav.

BONUS: Udeleženci predavanja boste vključeni (če želite) v zasebno Facebook skupino, kjer si delimo ideje glede zdrave prehrane, zdravih izdelkov, recepte, ideje kje kupiti zdrave izdelke (tudi naravno kozmetiko in čistila).

Cena 35 €.

Prijavite se na 041960158 ali na info@bodibalans.si

MNENJA UDELEŽENK O PREDAVANJU V ŽIVO (VSEBINA JE ISTA):
“Bilo mi je res všeč, glede na to, da imam že dobre osnove in poznam TKM, vendar sem se imela vseeno super in poučno je iti skozi konkretne artikle, ki jih potem lahko rabiš doma. Predvsem se mi zdi uporabno na tak način, tako da mi to prihrani veliko časa sedaj, ko vem kaj kje vzeti.”

“Super izkušnja, nakup in nasveti od sadja, zelenjave, suhega sadja, oreščkov, kruha, krekerjev, mesa, rib, namazov, testenin, riža, kosmičev in še in še. Da živilo vidiš, zveš o njem za kaj je dobro, kako ga uporabljati, kdaj ga jemo, še recepte, kako beremo deklaracije, česa se moramo izogibat. En velik hvala, Alja.”

“Draga Alja, hvala tebi. Meni je bilo zelo koristno in poučno. Odlični nasveti za prehranski shopping. Dala si mi zagon, da se izdelku posvetim, ne da samo hitim in čimprej iz trgovine.
Bom se potrudila in upoštevala nasvete!”

“Super je bilo. Veliko stvari sem vedela kar nekaj pa ne.”

“Hvala Alja, tudi meni je bilo zelo prijetno in zanimivo. Tak praktičen del mi je bil nadgradnja in vsekakor mi bo lažje tako pri nakupih kot tudi pri načrtovanju priprave glede prehrane.
Znanja ni nikoli premalo. Hvala.”

Alja hvala za koristne informacije in nasvete o izbiri zdrave hrane. Zanimivo je bilo izvedeti kdaj jesti določeno živilo, na kaj biti pozoren pri branju deklaracij in čemu se izogibati. Všeč mi je bilo, ker ste res podrobno razložili koristi in škodljivosti določenih prehrambenih izdelkov in nam vmes postregli še z zanimivimi in enostavnimi zdravimi recepti. Dobila sem veliko koristnih informacij, kar mi bo olajšalo nakupovanje.

Draga Alja, “dvourno popotovanje med policami je bilo izvrstno, izredno uporabno in poučno. Predvsem so mi bili všeč ‘mali triki velikih mojstrov’ – na kaj naj bomo pozorni pri nakupu živil in kako brati deklaracije živil, da ohranimo zdravje v ravnovesju.”

NOVO!!! Možen je tudi individualno voden nakup eni ali več trgovinah z živili glede na to kje kupujete. Za povpraševanje pišite na info@bodibalans.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja