AurikuloBALANS

Aurikuloterapija za domačo uporabo

Za vse tiste, ki bi si radi hitro in učinkovito pomagali s pomočjo aurikuloterapije kar sami doma (ter za tiste, ki ste bolj oddaljeni od mene), sem pripravila pakete AurikuloBALANS Aurikuloterapijo za domačo uporabo.

Trenutno so na voljo trije paketi:
– Relax (za lažje premagovanje vsakodnevnih stresnih situacij)
– Supermoč (za več energije)
– Samo zame (prilagojen težavam vsakega posameznika)

Pri prvih dveh paketih (Relax in Supermoč) v paketu dobite shemo ušesa z označenimi točkami, kam si je potrebno semenke za aurikuloterapijo namestiti, semenke za 5 tednov in pinceto BodiBALANS ter videonavodila za pomoč pri namestitvi.

Pri tretjem paketu (Samo zame) pa mi sporočite kakšne težave imate in vam nato na prazno shemo ušesa označim točke kje si namestite semenke za aurikuloterapijo. Poleg tega dobite v torbici semenk za 5 tednov in pinceto BodiBALANS. Za razliko od prejšnjih dveh paketov, tu ni videonavodil, ampak 15-minutna video Zoom povezava, kjer vam pokažem kje si namestite semenke.

Če se sprašujete kako si boste lahko sami namestili semenke, naj vas potolažim, da se s pomočjo ogledala da. Prvič je vedno prvič, ampak vsaka naslednja namestitev bo lažja. Verjemite, ker se splača. Pozitivni učinki so veliko več vredni. Lahko pa vam pri namestitvi pomaga kdo od bližnjih.

Cene paketov:
Relax in Supermoč: 45 € (semenk je za 5 tednov!)
Samo zame: 55 € (semenk je za najmanj 5 tednov!) – tu je možno izbrati pomoč za 2 težavi

AurkuloBALANS paketi so lahko tudi super novoletno darilo

Preberite si zanimivosti o aurikuloterapiji >>

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja