Spomladanski DETOX

KREPITEV JETER IN DETOX TELESA S POMOČJO ZAPP terapije

Po Tradicionalni Kitajski smo že v času jeter. V tem času znajo priti na dan vse težave vezane na jetrni deficit, kot naprimer sezonske alergije, dermatitis in luskavica, mastni lasje, akne, bolečine v mišicah, karpalni kanal, hemeroidi… da bi te nevšečnosti odpravili, vam poleg naturopatskega svetovanja (prehrane in dodatkov), za hitrejši dosežek želenega rezultata, svetujem spomladanski detox.

Spomladanski detox vključuje ZAPP frekvenčno terapijo, ki jo imam po novem v mojem studiu.

Terapija deluje na frekvencah, ki »uničijo« viruse in parazite, ki so pogost vzrok pri nastanku bolezni. Terapija je neinvazivna in zelo sproščujoča.

Kako poteka? 2x na teden po 45 min pridete v moj studio, se uležete na masažno mizo in se sprostite. Okoli rok vam nadenem zapestnice, ki so povezane z ZAPPerjem. Nato se izvajaj terapija za krepitev ledvic, nato za antiparazitni program, za krepitev jeter, splošni detox in čiščenje limfe.

Dodaten plus: Na prvi terapiji prejmete steklenico z vodo, ki tekom terapije preko skalarne plošče (na katero položimo steklenico z vodo), ki je priključena v ZAPPer, prejme iste frekvence, kot jo prejemate vi. Steklenico s svežo vodo prinesete vedno s sabo, tako podaljšamo učinek terapije s tem, ko pijete vodo doma.

Celotna terapija traja 5 tednov in zajema antiparazitni program, krepitev ledvic, splošni detox, krepitev jeter in čiščenje pljuč in limfe.

Cena za 10 terapij (5 tednov, 2x na teden) znaša 250 €, kar je 25 € na terapijo.

AKCIJA!!! Za prijave in plačilo celotnega paketa do 17. 2. 2023 prejmete 20 % popust, tako da znaša cena za celotni paket 200 €.

Zakaj na detox? Ker boste:

  • lahkotnejši – brez spomladanske utrujenosti
  • bolj “čisti” od znotraj in zunaj
  • brez neprijetnega vonja…

*Detox je učinkovitejši, če se držite tudi naturopatskega jedilnika, ki vam ga svetujem na naturopatskem svetovanju (posebej).

Več o ZAPP frekvenčni terapiji >>

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja