Analiza intolerance na hrano iz las

Kljub temu, da se držimo naturopatskega jedilnika, še vedno lahko optimiziramo našo prehrano in pridemo še hitreje do rešitve težav.

Večina ljudi se z naturopatskim svetovanjem (prehrano, prehranskimi dodatki, kopelmi, oblogami…) počuti veliko boljše. Je pa tudi kdo, ki se sicer počuti bolje, a še vedno čuti, da nekaj manjka, tista “češnja na torti”. In vsem tistim svetujem, da se odločijo za analizo intolerance na hrano, ker je možno, da obstaja inoleranca na določeno živilo (ki ga jaz ne morem vedeti).

Uživanje hrane, ki ne ustreza telesu povzroča vnetje v telesu in propustno črevo. Še najbolj to velja za tiste, ki pridobivate težo ne glede na to, da pazite kaj jeste in redno vadite, za tiste, ki trpite za glavoboli, ste napihnjeni, imate hormonske motnje, ekceme, suho kožo, če vam zatekajo ali vas bolijo okončine…

Intoleranca na hrano je pojav, ki se razlikuje od alergij. Alergeni povečajo reaktivnost imunskega sistema, medtem ko hrano na katero smo intolerantni ne reagiramo tako, ampak povzročajo t.i. tihe težave, ki jih sploh ne bi pripisali intoleranci na določena živila.

Analiza se opravi na 600 vrst živil. Dobite pa jo v slovenskem jeziku, v elektronski obliki.

Ali to pomeni, da se morate za vedno izogniti tej hrani? Ne, svetujem, da živila, na katere ste intolerantni izločite iz jedilnika za 3 mesece in jih začnete nato ponovno postopoma uvajati.

Jedilniki so še vedno v sklopu naturopatskih načel in glede na vaše težave, tako da je priporočljivo, da opravite najprej naturopatsko svetovanje (če ga še niste), ki ga tudi izvajam.

Potek oddaje vzorca las:

  • Na analizo se prijavite se preko spodnjega obrazca
  • Nato vas pokličem, da vas vprašam po par informacijah (ali pa naredimo to pri meni v studiu, če ste ravno naročeni). Pošljem vam tudi navodila kako odvzeti vzorec las (ali to naredim jaz v mojem studiu, če ste ravno naročeni na katero od mojih storitev).
  • Enostavno odvzamete vzorec las po navodilih in mi pošljete.
  • Lase pošljem na analizo v Italijo.
  • Po cca 1 mesecu (najkasneje) dobite rezultate (seznam živil) v angleškem jeziku. Če sem vam že svetovala naturopatski jedilnik, vam ga prilagodim brezplačno glede na rezultate (če bi bila potrebna kakšna sprememba, da bi se morali določeni hrani izogniti).

Redna cena: 120 €

AKCIJA 20% popusta za prijavo in plačilo do petka 24. 11. 2023, 108 €.

*Analiza intolerance na hrano ni medicinska metoda!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja