aurikuloterapija nova gorica, bodibalans, naturopatija, naturopatsko svetovanje

Čudežna točka, ki jo imaš tudi ti

Veste o kateri točki govorim? To je točka, ki se nahaja na naših ušesih. Točka z imenom Shen men, ki je ključ do boljšega počutja, spanja, pomiritve, lajšanja vnetij in bolečin, točka ki okrepi vse šibke dele v našem telesu.

Ali ste vedeli?

  • da je uho kot fetus v maternici, obrnjen z glavo navzdol in da uho predstavlja mikrosistem celega telesa?
  • da je na ušesu več kot 200 točk, ki so povezani z možgani in preko živčnega sistema po telesu?
  • Da je ta »čudežna« točka na ušesu, ki samo, če njo stimuliramo, pomaga za pomiritev ob stresu, za boljše spanje, za več energije in volje, lajša vnetja in bolečine, okrepi vse šibke točke v telesu?

Shen men je točka, ki jo je enostavno najti na ušesu in si lahko semenko namestite sami (na obe ušesi). O učinkovitosti te točke govorijo tudi številne znanstvene raziskave, spodaj jih je samo nekaj.

Pripravila sem Shen men paketke, na katerih je označena točka, da si boste lahko sebi in bližnjim pomagali do več energije, manj stresa, manj bolečin in vnetij ter za splošno boljše počutje… V paketku 1 so priložene so vaccaria semenke 60 vaccaria semenk , kar pomeni 30 tednov terapije, če lepite samo sebi), v paketku 2 in 3 pa 20 zlatih kroglic ali 20 zlatih kroglic s Preciosa kristalčki in pinceta (ta dva paketka sta za 10 tednov). Vsem, ki jih kupite pa pošljem tudi videonavodila za lažjo namestitev.

Če mislite, da ne boste namestili semenke na prave točke, naj vas potolažim. Tudi če semenke ne nalepite na pravo točko, ne morete škoditi. Če telo ne potrebuje uravnavanja določene točke, se ne bo nič zgodilo.

Že večkrat sem na raznih predavanjih udeležencem namestila samo to točko in udeleženci so kasneje poročali o boljšem spanju, manj bolečin v hrbtu in manj glavobolov.

Paket 1- vaccaria semena in pinceta: 15 € + poštinina

Paket 2 – zlate kroglice in pinceta: 20 € + poštinina

Paket 3 – zlate kroglice s Preciosa kristalčki (nadomestki Swarovskim kristalčkom) in pinceta: 25 € + poštnina

Paket 4 – zlate kroglice s Preciosa kristalčki (nadomestki Svarowskim kristalčkom) in vaccaria semena + pinceta: 33 € + poštnina

Za naročilo izpolnite spodnji obrazec ali pišite na info@bodibalans.si. Pripišite kateri paketek naročate. Pohitite, zaloge so omejene!

Effect of magnetic stimulation of Shenmen point on cognitive function of chronic insomnia – PMC (nih.gov)

Effect of low frequency repetitive magnetic stimulation at Shenmen (HT7) on sleep quality in patients with chronic insomnia – PMC (nih.gov)

Auricular Acupuncture at the “Shenmen” and “Point Zero” Points Induced Parasympathetic Activation – PMC (nih.gov)