ACCESS BARS nova gorica bodibalans naturopatski studio, aurikuloterapija

V Naturopatskem studiu BodiBALANS izvajam tudi Access Bars® terapijo. Veliko vas to tehniko že pozna, za tiste, ki še niste slišali o njej pa…

Ljudje imamo ponotranjene določene vzorce in prepričanja, ki nas lahko v življenju zelo omejujejo in onemogočajo, da bi živeli polno življenje na vseh področjih, od zdravja do ljubezni, kreativnosti, denarja… z Access Bars® terapijo brišemo te omejitve in vzorce, da lahko zaživimo polno življenje.

Na glavi imamo 32 točk in z dotikanjem teh točk, možgani po 15 minutah preidejo v theta stanje (stanje globoke sprostitve), ko lahko brišemo omejitve in vzorce, ki nam v življenju ne služijo več in ne dovoljujejo, da bi prejemali, kar si želimo. Gre za sproščujoč proces, ki odpravlja omejitve na vseh področjih življenja, ki ste jih pripravljeni spremeniti.

Ko smo pripravljeni delovati z več zavedanja, s tem začnemo odpirati vrata vsesplošnemu ozdravljenju. Širši kot je prostor zavedanja, lažje in hitrejše je spreminjanje pogleda na zdravje, odnose, denar,.. posledično pa učinkovitejše uvajanje sprememb in napredovanje na vseh področjih življenja.

O učinkovitosti Access Bars terapije govorijo tudi številne znanstvene raziskave. Ena od njih priča o učinkovitosti pri anksioznosti in depresiji:
The Effects of Access Bars on Anxiety and Depression: A Pilot Study | Energy Psychology Journal

DARILO ob terapiji: aurikuloterapija na 7 točk (na vsako uho) za podaljšanje učinkovitosti terapije.

Cena z vključeno aurikuloterapijo za podaljšanje učinkovitosti:

  • za odrasle: 60 min terapije je 60 €.
  • za otroke: 30 min terapije je 30 €.

Za prijavo na Acess Bars terapijo izpolnite spodnji obrazec ali pišite na info@bodibalans.si.