Frekvence kot pomoč za krepitev telesa ali kot preventiva.

Zapper je elektronska naprava, ki pomaga pri odstranjevanju parazitov v človeškem telesu z nizko tokovno napetostjo in določeno frekvenco. Delovanje zapperja namreč temelji na dejstvu, da vsako bolezen povzročajo nekoristni paraziti (virusi, bakterije, glive, črvi), ki so prisotni v vsaki osebi in lahko samostojno sprožijo ali sodelujejo kot eden izmed sprožilcev za razvoj različnih bolezni. Z odstranitvijo teh parazitov (poleg prehrane in drugih tehnik), lahko telesu pomagamo do hitrejšega doseganja zdravja.

Vsi paraziti so pozitivno nabiti, enako kot prosti radikali v telesu ali nezdravo tkivo. Zapper z majhnim električnim tokom oskrbuje telo s presežkom elektronov, to je z negativnimi ioni, ki nevtralizirajo pozitivno nabite parazite in proste radikale ter tako pomagajo telesu pri obnovi naravnega ravnovesja in zdravja.

Princip delovanja Zapperja je znan že več kot stoletje. Na tem je delalo veliko vrhunskih znanstvenikov in raziskovalcev kot so Nikola Tesla, Royal R. Rife, Georges Lakhovsky, Hulda R. Clark in mnogi drugi. Zapper uničuje patogene organizme (parazite, glive, bakterije, viruse …) v človeškem telesu, ne da bi pri tem poškodoval človeške celice.

Ko se ti patogeni organizmi izločijo, se moč samozdravljenja pohitri, sploh, če se držite tudi naturopatskega jedilnika in drugih naturopatskih nasvetov. Zapper očisti kri in limfno tekočino, kanale glavnih organov, stene črevesja in želodca ter centralni živčni sistem patogenih organizmov, kar okrepi imunski sistem.

Natančnost frekvenc se kaže v pozitivnih rezultatih uporabnikov, ki ji uporabljajo v klinikah in domovih po celem svetu.

*Zapper-Pro ni medicinski pripomoček in ni nadomestilo za obisk pri zdravniku. Ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju, ali preprečevanju kakršnekoli bolezni ali simptomov. Če imate ali sumite, da imate zdravstvene težave, se obrnite na svojega zdravnika. Zapper-Pro ni primeren za nosečnice ali osebe, ki imajo srčni spodbujevalnik.

Na ZAPP frekvenčno terapijo se lahko prijavite šele po naturopatskem svetovanju. Svetujem jo po potrebi (ne vsakemu), 2 do 3x na teden po 30 min, za krepitev glavnih organov ali kot preventivo. Tako bo lajšanje težav poleg ustrezne prehrane in dodatkov potekalo še hitreje.

Dodatna ugodnost vključena v ceno:

  • na vsaki terapiji je možno na isti frekvenci informirati tudi vodo, da lahko s pitjem doma podaljšate terapijo
  • aurikuloterapija 1x tedensko

Za več informacij pokličite na 041960158 ali pišite na info@bodibalans.si

Več informacij >>